Tuplasuklaa Juustokakku
Tykkäämiset
125 10
Osuvuus
98%


Muut luokittelutiedot

sisältää pähkinöitä, makeat leivonnaiset, omenaton, pähkinätön, helppo, jälkiruoka, kohtuuajassa, sisältää maitoa, sisältää laktoosia, rasvainen, sisältää sokeria, sisältää suklaata, hiilihydraattipitoinen, kolesterolipitoinen, sisältää soijaa

Tuplasuklaa Juustokakku

1 kappaletta
Kohtuuajassa
Helppo

 

Tätä yksinkertaisemmin ei enää tätä parempaa saa. Kädetön apinakin saa tämän tehtyä, joten luultavasti sinäkin.

Lisää

Ainesosat

 • Täytteet
 • 5 dl
  kuohukermaa
 • 1 dl
  sokeria
 • 200 g
  valkoista suklaata
 • 200 g
  tummaa suklaata
 • 8 kpl
  liivatelehteä
 • 500 g
  mascarpone juustoa
 • Pohja
 • 1 kpl
  Dominopötkö
 • 50 g
  voita
 

Ohjeet

1) Valmista keksipohja (murskaa keksit, sulata voi, sekoita, painele vuoan pohjalle laitetun leivinpaperinpäälle tasaisesti)

2) Lyö vuoka pohjineen jääkaappiin, ja vaahdota kuohukerma.

3) Sulata suklaat erikseen vesihauteessa (palottele suklaa kuppiin, täytä lavuaari kuumalla vedellä ja unohda kuppi vesihauteeseen hetkeksi, mikrossa suklaa palaa yllättävän helposti, been there done that.)

4) Kun suklaat ovat sulaneet, sekoita vaalea suklaa yhteen pakettiin mascarponea, ja tummasuklaa toiseen. Ihan vaikka tehosekottimella tai miten työkaluja löytyy. Sekota samalla sokeri puoliks molempiin. Voit lisätä tai vähentää oman maun mukaan. Laita samalla täsävaiheesa liivatteet likoamaan kylmään veteen, mieluusti 4 yhteen astiaan ja neljä toiseen, ei niitä saa kukaan irti toisistaan sittekö ne on märkiä.

5) Jos tässävaiheessa ei pöytätila lopu ja jokapaikka ole täynnä kulhoja niin olet tehnyt jotain väärin. Mutta mikäli kaikki menee kuten kuuluukin, sekoita puolet kermavaahdosta toiseen suklaajuustokulhoon ja puolet toiseen.

6) Kuumenna maitoa, vettä, kahvia, kermalikööriä tai ihan mitä nestettä haluat todella vähän, tyyliin ruokalusikallinen tai pari. Likööriä vaikka enempi, se tuo jännän vivahteen. Liota liivatteet taas kahdessa osassa, ja sekoita toinen puoliska toiseen kulhoon ja toinen toiseen.

7) Ennen niin kiinteät vaahdot menevät kohtuu nestemäiseksi, mutta se ei haittaa.

8) Nyt alkaa taiteluvaihe. Riippuen minkälaisen haluat (kerroksittaisen vai komian taiteellisen sekoituksen) tarvitset mahdollisesti useampia käsiä ja parempia kulhoja. Kerroksittaisen saat kun kippaat toisen ensin ja senjälkeen kauhot toisen kauhalla varovasti ensimmäisen päälle. (Jos haluat etteivät varmasti sekotu, tee kerrokset 4h välillä toisistaan). Jos taas haluat hauskan spiraalin joka ei ikinä onnistu kunnolla mutta maistuu hyvältä ja näyttää hauskalta, hanki naurettavan pieni pyöreä pöytä jonka ympärillä voit kävellä kulhojen kanssa ja näyttää hölmöltä ikkunastakatsottuna, tai pyydä jotakuta pyörittämään vuokaa samalla kun kippaat kulhoista täytettä eripuolille vuokaa.

9) Anna jähmettyä jääkaapissa ainakin 4h ennen tarjoilua. 3h saattaa riittää mutta mielummin vaikka 12h. Kiilteeseen löytyy ohjeita esim. kinuskikissa.fi sivustolta.