Unkarilainen pata
Tykkäämiset
15 2
Osuvuus
93%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pataruoka, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, liha, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää sikaa, sisältää lihaa

Unkarilainen pata

5:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1
    sipuli
  • 1
    vihreä paprika
  • 1 rkl
    paprikajauhetta
  • 1
    lihaliemikuutio
  • 2 rkl
    öljyä
  • 2 rkl
    vehnäjauhoja
  • 2
    tomaattia
  • 2.5 dl
    vettä
  • 600 g
    porsaan suikalelihaa
  • 1 prk
    smetanaa
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Pese ja paloittele paprika. Kuumenna öljy pannulla ja hauduta sipulia hetki. Lisää porsaan suikaleliha ja paprika. Paista ja mausta suolalla ja paprikajauheella. Lisää vesi ja lihaliemikuutio. Hauduta, kunnes liha on mureaa, noin 30 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää smetanaan sekoitetut jauhot sekä paloitellut tomaatit kypsennyksen loppuvaiheessa. Tarjoile riisin tai perunoiden kanssa.