Uunipossu à la Henri Alén
Tykkäämiset
14 3
Osuvuus
93%


Muut luokittelutiedot

varaa aikaa, helppo

Uunipossu à la Henri Alén

4:lle hengelle
Varaa aikaa
Helppo

 

Kuva: habanerokitchen.com, @Qulinaristi

Lisää

Ainesosat

  • 1 pkt
    porsaan uuniliha
  • 0
    puolikas pilkottu chili
  • 1 tl
    inkivääriä
  • 1
    kok valkosipuli
  • 1
    sipuli
  • 0.5 dl
    sukiyaki tai soijakast.
  • 2 tl
    suolaa
 

Ohjeet

1. Laita pala uuniastiaan. Lisää pinnalle suola. Halkaise valkosip. Laita vuokaan. Samoin chili ja sipuli. Lisää vuokaan 3dl vesi ja soija.

2. Laita 180c uuniin, 1 tunti. Peitä foliolla ja kyps 150c 2 tuntia. Tweettaa, chattaa mesetä.

3. Ota liha uunista ja käännä se. Kyps. Vielä 20min.nam.

4. Leikkaa kuuma liha paloiksi. Laita kulhoon ja kaada vuokaan jäänyt liemi päälle.siinä maku!

5. Mausta suolalla. Tarjoile liha tortillan sisällä avocadososeen, salsan, salaatin kera! PURAISE KUNNOLLA! jämät muttisoosin joukkoon!!