Uunissa pehmennetyt kirsikkatomaatit
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

alkuruoka, lisäkkeet, uunissa, ei eläinpohjainen, kasvisruoka, keskitaso, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton

Uunissa pehmennetyt kirsikkatomaatit

3:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 tl
    kuivattua oreganoa
  • 1 tl
    sokeria
  • 2.5 rkl
    tuoretta basilikaa
  • 2 rkl
    kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • 0.5
    punainen chilipalko
  • 0.5 rkl
    punaviinietikkaa
  • 500 g
    kirsikkatomaatteja
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Huuhtele ja valuta tomaatit. Siirrä ne laakeaan uunivuokaan. Ripottele tomaattien päälle basilika ja oregano. Poista chilistä siemenet ja silppua chili hienoksi. Lisää loput ainekset tomaattien päälle. Kääntele tomaatteja niin, että mausteet levittyvät tasaisesti. Paahda tomaatteja 150-asteisen uunin keskitasolla 60?90 minuuttia. Tarjoa tomaatit lisäkkeenä tai esimerkiksi paahdettujen leipien päällä.