Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Vadelmainen juustokakku
Tykkäämiset
61 10
Osuvuus
98%


Muut luokittelutiedot

leivonnaiset, keskitaso, munaton, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta, sisältää laktoosia

Vadelmainen juustokakku

10:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 tl
    kanelia
  • 200 g
    vadelmia
  • 2 ps
    Lipton Yrttitee Ruusunmarjaa
  • 2.5 dl
    Flora vispiä
  • 3 rkl
    sokeri
  • 0.5 dl
    sitruunamehua
  • 100 g
    Flora leivontamargariinia
  • 14 kpl
    digestive-keksejä
  • 250 g
    Crème Bonjour Maustamatonta
  • 1 dl
    ranskankermaa
  • 1 dl
    sokeria
  • 4 kpl
    liivatelehteä
  • 4 dl
    vettä
  • 4 kpl
    liivatelehteä
 

Ohjeet

Hienonna keksit (=200 g) monitoimikoneessa. Lisää joukkoon sulatettu rasva ja kaneli. Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuoan (halkaisija 24 cm) kokoinen pala ja laita se vuokaan. Painele pohjataikina leivinpaperin päälle. Vatkaa Flora Vispi, ranskankerma ja sokeri vaahdoksi. Lisää Creme Bonjour joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Pehmitä liivatelehtiä noin 5 minuuttia kylmässä vedessä, valuta vesi pois ja sulata lehdet kuumennettuun sitruunanmehuun. Lisää jäähtynyt liivateseos juustomassaan. Kaada seos pohjan päälle vuokaan. Anna kakun hyytyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan. Valmista pintakiille. Kiehauta vesi kattilassa. Hauduta teepusseja noin 5 minuuttia. Ota teepussit pois ja lisää sokeri. Pehmitä liivatelehdet kylmässä vedessä, valuta vesi pois ja sulata lehdet kuumaan yrttiteehen. Asettele vadelmat juustokakun pinnalle. Kaada liemi hyytyneen kakun pintaan, vaimenna kaatoa lusikalla, ettei hyytelökerros vaurioidu. Hyydytä kakkua vielä runsas tunti jääkaapissa. Irrota kakku vuoasta varovaisesti ennen tarjoilua.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA