Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
1 tlkanelia
-
200 gvadelmia
-
2 psLipton Yrttitee Ruusunmarjaa
-
2.5 dlFlora vispiä
-
3 rklsokeri
-
0.5 dlsitruunamehua
-
100 gFlora leivontamargariinia
-
14 kpldigestive-keksejä
-
250 gCrème Bonjour Maustamatonta
-
1 dlranskankermaa
-
1 dlsokeria
-
4 kplliivatelehteä
-
4 dlvettä
-
4 kplliivatelehteä
Ohjeet
Hienonna keksit (=200 g) monitoimikoneessa. Lisää joukkoon sulatettu rasva ja kaneli. Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuoan (halkaisija 24 cm) kokoinen pala ja laita se vuokaan. Painele pohjataikina leivinpaperin päälle. Vatkaa Flora Vispi, ranskankerma ja sokeri vaahdoksi. Lisää Creme Bonjour joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Pehmitä liivatelehtiä noin 5 minuuttia kylmässä vedessä, valuta vesi pois ja sulata lehdet kuumennettuun sitruunanmehuun. Lisää jäähtynyt liivateseos juustomassaan. Kaada seos pohjan päälle vuokaan. Anna kakun hyytyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan. Valmista pintakiille. Kiehauta vesi kattilassa. Hauduta teepusseja noin 5 minuuttia. Ota teepussit pois ja lisää sokeri. Pehmitä liivatelehdet kylmässä vedessä, valuta vesi pois ja sulata lehdet kuumaan yrttiteehen. Asettele vadelmat juustokakun pinnalle. Kaada liemi hyytyneen kakun pintaan, vaimenna kaatoa lusikalla, ettei hyytelökerros vaurioidu. Hyydytä kakkua vielä runsas tunti jääkaapissa. Irrota kakku vuoasta varovaisesti ennen tarjoilua.
© Unilever 2010