Välimerellinen kanalasagne
Tykkäämiset
6 1
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

varaa aikaa, uunissa, alkuruokia ja klassikoita, pidemmän kaavan mukaan, pasta, uuniruoka, kana, liha, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää lihaa

Välimerellinen kanalasagne

7:lle hengelle
Varaa aikaa

Lisää

Ainesosat

  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 pkt
    lasagnelevyjä
  • 1
    sipuli
  • 1 dl
    oliivirenkaita
  • 2 prk
    tomaattimurskaa
  • 2 dl
    raastettua emmentaljuustoa
  • 2 rasiaa
    (á 300 g) Kariniemen Kananpojan paistisuikaleet, marinoitu
  • 3
    valkosipulinkynttä
  • 10
    lehteä tuoretta basilikaa
  • 200 g
    feta-juustoa
  • 0.5 dl
    oliiviöljyä
 

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota ne paistisuikaleiden kanssa runsaassa oliiviöljyssä. Lisää mukaan tomaattimurska ja hieman vettä. Anna kastikkeen hautua noin 20 minuuttia. Lisää mukaan oliivit. Mausta kastike tuoreella basilikalla, suolalla ja mustapippurilla. Murskaa feta-juusto. Kokoa vuokaan kastiketta, hieman feta-juustoa ja lasagnelevyt. Levitä viimeiseen kerrokseen hieman kastiketta ja päälle juustoraastetta. Paista lasagne 160 asteisessa uunissa noin 50 minuuttia, kunnes pinta on kullanruskea. Tarjoile esimerkiksi rucola-salaatin kanssa.