Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET
Huom! Etelä-Suomen alueella voi tilauksissa ilmetä myöhästymisiä johtuen sääolosuhteista.

Tykkäämiset
4
1
Osuvuus
80%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, keskitaso, uunissa, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kana, sisältää kanaa, sisältää lihaa
Ainesosat
-
1 rasia(250 g) kirsikkatomaatteja
-
1valkosipulinkynsi
-
2 tlprovencale-yrttiseosta
-
2 rkloliiviöljyä
-
3 kplmarinoituja broilerinkoipi-reisiä
-
10mustaa kivetöntä kalamata-oliivia
-
7keskikokoista perunaa
-
1 tlsuolaa
Ohjeet
Leikkaa koivet isolla, terävällä veitsellä kahteen osaan nivelen kohdalta. Kuori ja viipaloi perunat. Aseta perunat öljyttyyn uunivuokaan. Lisää joukkoon pestyt tomaatit kokonaisina, murskattu valkosipulinkynsi ja oliivit. Mausta yrttiseoksella ja suolalla. Nosta vuoan päälle broilerit ja valuta päälle oliiviöljyä. Anna vuoan kypsyä 200-asteisessa uunissa noin tunti.
© SOK viestintä ja julkaisut