Välimeren tonnikalapiirakka
Tykkäämiset
5 4
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

leivonnaiset, keskitaso, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää soijaa

Välimeren tonnikalapiirakka

8:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 dl
    Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta2
  • 0.8 dl
    vettä
  • 2.5 dl
    rasvatonta maitoa
  • 3 tl
    oreganoa
  • 3 kpl
    tomaattia
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • 0.5 rkl
    Knorr kasvisliemitiivistettä
  • 1.5 dl
    vähärasvaista juustoraastetta
  • 3.5 dl
    hiivaleipäjauhoja
  • 1 tl
    leivinjauhetta
  • 1 g
    Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta
  • 1 prk
    tonnikalaa
  • 2 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 2 kpl
    sipulia
  • 2 kpl
    kananmunaa
  • 2 rkl
    tomaattipyreetä
 

Ohjeet

Sekoita Juokseva Becel ja jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Taputtele taikina piirakkavuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille. Hienonna sipulit huolellisesti ja kuullota pannulla miedolla lämmöllä Becelissä. Lisää tonnikala (vedessä) liemineen. Mausta seos oreganolla ja pippurilla. Levitä seos piirakkapohjalle ja laita päälle viipaloidut tomaatit. Sekoita maito, kananmunat, tomaattipyree ja liemitiiviste. Kaada seos täytteen päälle. Ripottele pinalle juustoraastetta. Paista 200 °C lämpötilassa 35-40 minuuttia. Tarjoa vihreän salaatin kanssa. Idea! Tavalliset tomaatit voit halutessasi korvata erivärisillä kirsikkatomaateilla.