Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0,00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
11
0
Osuvuus
93%
Muut luokittelutiedot
aamiainen / välipala, välipala, helppo, uunissa, kasvisruoka, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää sitrusta
Ainesosat
-
0suolaa, mustapippuria
-
1.5hiukan kuivahtanutta patonkia
-
1punasipuli
-
1 dloliiviöljyä
-
1 rklsitruunamehua
-
4kypsää tomaattia
-
1.5 dlvettä
- Päälle:
-
1 tloreganoa
-
200 gfetajuustoa kuutioina
Ohjeet
Valitse mieluiten edellisen päivän patongit. Halkaise ne pituussuunnassa ja vielä poikittainkin, jos tarpeen. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Paahda leivät. Kaada kunkin leivän halkaistuun pintaan tasainen vana vettä. Nosta leivät vielä hetkeksi uuniin, mutta ota nyt uuni pois päältä. Hienonna tomaatit veitsellä silpuksi, samoin kuorittu punasipuli. Sekoita ainekset. Valele leipien päälle hiukan öljyä ja peitä pinta sitten tomaatti-sipulisilpulla. Mausta. Nosta päälle juustokuutiot. Ripottele pinnalle oreganoa. Tarjoa heti.
© SOK viestintä ja julkaisut