Välipalapatongit kreikkalaisittain
Tykkäämiset
11 0
Osuvuus
93%


Muut luokittelutiedot

aamiainen / välipala, välipala, helppo, uunissa, kasvisruoka, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää sitrusta

Välipalapatongit kreikkalaisittain

4:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 0
    suolaa, mustapippuria
  • 1.5
    hiukan kuivahtanutta patonkia
  • 1
    punasipuli
  • 1 dl
    oliiviöljyä
  • 1 rkl
    sitruunamehua
  • 4
    kypsää tomaattia
  • 1.5 dl
    vettä
  • Päälle:
  • 1 tl
    oreganoa
  • 200 g
    fetajuustoa kuutioina
 

Ohjeet

Valitse mieluiten edellisen päivän patongit. Halkaise ne pituussuunnassa ja vielä poikittainkin, jos tarpeen. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Paahda leivät. Kaada kunkin leivän halkaistuun pintaan tasainen vana vettä. Nosta leivät vielä hetkeksi uuniin, mutta ota nyt uuni pois päältä. Hienonna tomaatit veitsellä silpuksi, samoin kuorittu punasipuli. Sekoita ainekset. Valele leipien päälle hiukan öljyä ja peitä pinta sitten tomaatti-sipulisilpulla. Mausta. Nosta päälle juustokuutiot. Ripottele pinnalle oreganoa. Tarjoa heti.