Valkosipulilla marinoitua kananpojan fileepihviä ja ratatouillea
Tykkäämiset
6 0
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

kohtuuajassa, pannulla, pidemmän kaavan mukaan, lisäkkeet, paistokset, kana, liha, sisältää munaa, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Valkosipulilla marinoitua kananpojan fileepihviä ja ratatouillea

4:lle hengelle
Kohtuuajassa

Lisää

Ainesosat

  • tuoretta timjamia
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1
    iso sipuli
  • 1
    punainen paprika
  • 1
    laakerinlehti
  • 1 pkt
    (n. 600 g) Kariniemen Kananpojan fileepihvi, valkosipulimarinoitu
  • 2 tl
    tomaattipyreetä
  • 2 dl
    tomaattimurskaa
  • 2
    kesäkurpitsaa (n.200-300g)
  • 2
    munakoisoa (n.200-300g)
  • 3
    valkosipulin kynttä
  • 0.5 dl
    vettä
  • öljyä paistamiseen
 

Ohjeet

Kuutioi munakoiso noin 3 cm x 3 cm kuutioiksi. Suolaa ne kevyesti ja anna vetäytyä noin 10 minuuttia. Huuhtele ja kuivaa kuutiot huolellisesti. Leikkaa kesäkurpitsat pitkittäin neljään osaan, poista niistä siemenet ja kuutioi ne samankokoisiksi kuin munakoiso. Halkaise paprika, poista siemenet ja kuutioi se. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit.

Lämmitä öljy kuumaksi kattilassa. Paista ensin sipulia, valkosipulia ja paprikaa hetki ja lisää sen jälkeen munakoisot ja kesäkurpitsat. Kypsennä vähän aikaa kovalla lämmöllä ja lisää tomaattipyree. Kuullota vielä hetki ja lisää tomaattimurska, mausteet ja hieman vettä. Vähennä lämpöä ja anna hautua rauhassa kunnes rakenne kiinteytyy hieman. Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla.

Tarjoile ratatouille paistettujen kananpojan fileepihvien kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA