Valkosipulinen appelsiinibroileri
Tykkäämiset
6 0
Osuvuus
88%


Muut luokittelutiedot

kastikkeet, kana, keskitaso, munaton, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Valkosipulinen appelsiinibroileri

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 rkl
    sitruunanmehua
  • 1 tl
    rakuunaa
  • 1 tl
    Sokeria
  • 2 rkl
    Extra Vergine -oliiviöljyä
  • 2 rkl
    soijakastiketta
  • 3 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 0.5 tl
    kokonaista mustapippuria
  • 4 kpl
    Kariniemen Kananpojan rintaleike
  • 4 dl
    paistolientä
  • 100 g
    Crème Bonjour Pippuriseos 15%
  • 3 dl
    appelsiinimehua
  • 4 rkl
    Maizena vaaleaa suurustetta
 

Ohjeet

Laita broileripalat paistopussiin. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Sekoita marinadin ainekset keskenään, kaada paistopussiin, sulje pussi ja anna lihojen maustua jääkaapissa vähintään 3 tuntia tai mielellään yön yli. Laita paistopussi uunivuokaan. Leikkaa pussin yläosasta kulma auki, jotta höyry pääsee ulos. Kypsennä 225 °C:n lämpötilassa 50 minuuttia. Valmista paistoliemestä kastike: Siivilöi liemi kasariin. Lisää tuorejuusto, rakuuna ja sokeri. Sekoita suuruste kiehuvaan nesteeseen ja keitä noin minuutti. Tarjoa kastike broileripalojen ja riisin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA