Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?

Huom! Etelä-Suomen alueella voi tilauksissa ilmetä myöhästymisiä johtuen sääolosuhteista.

Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
1 rklsitruunanmehua
-
1 tlrakuunaa
-
1 tlSokeria
-
2 rklExtra Vergine -oliiviöljyä
-
2 rklsoijakastiketta
-
3 kplvalkosipulinkynttä
-
0.5 tlkokonaista mustapippuria
-
4 kplKariniemen Kananpojan rintaleike
-
4 dlpaistolientä
-
100 gCrème Bonjour Pippuriseos 15%
-
3 dlappelsiinimehua
-
4 rklMaizena vaaleaa suurustetta
Ohjeet
Laita broileripalat paistopussiin. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Sekoita marinadin ainekset keskenään, kaada paistopussiin, sulje pussi ja anna lihojen maustua jääkaapissa vähintään 3 tuntia tai mielellään yön yli. Laita paistopussi uunivuokaan. Leikkaa pussin yläosasta kulma auki, jotta höyry pääsee ulos. Kypsennä 225 °C:n lämpötilassa 50 minuuttia. Valmista paistoliemestä kastike: Siivilöi liemi kasariin. Lisää tuorejuusto, rakuuna ja sokeri. Sekoita suuruste kiehuvaan nesteeseen ja keitä noin minuutti. Tarjoa kastike broileripalojen ja riisin kanssa.
© Unilever 2010