Valkosipulinen kastike anjoviksesta
Tykkäämiset
1 6
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pannulla, pasta, kastikkeet, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kalaa, kasvisruoka, sisältää kalaa

Valkosipulinen kastike anjoviksesta

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 60 g
    öljyyn säilöttyjä anjovisfileitä valutettuna
  • 400 g
    tomaattimurskaa
  • 1 rkl
    oliiviöljyä
  • 1 rkl
    hienonnettua kaprista
  • 1 rkl
    hienonnettua tuoretta persiljaa
  • 2
    valkosipulinkynttä
  • 1 rkl
    hienonnettua tuoretta basilikaa
 

Ohjeet

Pane pannuun öljy, kuoritut ja litistetyt valkosipulinkynnet ja haarukalla hienonnetut anjovisfileet. Anna muhia pari minuuttia ja lisää tomaattimurska. Keitä hiljaisella tulella noin 10 minuuttia mausta sokerilla ja lisää tarvittaessa suolaa. Ripottele päälle yrtit, sekoita nopeasti. Tarjoile keitetyn pastan kanssa.