Vanhanajan silakkarullat
Tykkäämiset
3 10
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

lisäkkeet, pääruoka, uunissa, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kalaa, sisältää kalaa

Vanhanajan silakkarullat

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 0
    musta- tai valkopippuria
  • 1
    pieni sipuli
  • 2 dl
    vettä
  • 3 rkl
    hienonnettua tilliä
  • 0.5 dl
    väkiviinaetikkaa
  • 600 g
    silakkafileitä
  • 1.5 rkl
    sokeria
  • 2 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Silppua tilli. Aseta silakkafileet nahkapuoli alaspäin työlaudalle. Sirottele pinnalle reilu teelusikallinen suolaa, pippuri, puolet sipulista sekä tillisilpusta. Kääri fileet rullalle pyrstöpuolesta alkaen ja aseta tiiviisti vieretysten uunivuokaan. Sirottele pinnalle loppu sipuli ja tilli. Sekoita veteen etikka, sokeri ja loppu suola. Kaada liemi vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa lämpimänä tai hyvin jäähdytettynä.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA