Vaniljainen raparperihillo
Tykkäämiset
1 0
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

vegaaninen, vähärasvainen, sisältää sokeria, kasvisruoka, Pohjoismaat, suomalainen, jälkiruoka, vähälaktoosinen, suklaaton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, munaton, maidoton, laktoositon, gluteeniton, kastikkeet, kalaa, salaatti

Vaniljainen raparperihillo

4 annosta

 

Vaniljalta vivahtava raparperihillo aateloi kesän jälkiruokaherkut. Tarjoa jäätelön tai lettujen kanssa.

Lisää

Ainesosat

  • 500 g
    raparperia
  • 1
    vaniljatanko
  • 250 g
    hillosokeria
  • 2 rkl
    vettä
 

Ohjeet

Huuhdo ja paloittele raparperit. Lisää kattilaan vesi ja raparperit. Halkaise joukkoon vaniljatanko ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita joukkoon hillosokeri ja keitä 10 minuuttia. Ota hillo liedeltä ja kuori vaahto pinnalta. Poista vaniljatanko. Kaada hillo puhtaaseen lasipurkkiin. Sulje ja säilytä viileässä.