Varhaiskaali-pähkinäcaesar
Tykkäämiset
1 1
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

sisältää gluteenia, sisältää vehnää, sisältää valkosipulia, sisältää sitrusta, sisältää gluteenia, italialainen, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää pähkinöitä, sisältää viljaa, sisältää maitoa, lisäkkeet, alkuruoka, suklaaton, omenaton, salaatti

Varhaiskaali-pähkinäcaesar

4 annosta

 

Pähkinät antavat salaatille rouheutta. Valmista kastike huoneenlämpöisistä aineksista, jotta se ei juoksetu.

Lisää

Ainesosat

  • 500 g
    varhaiskaalia
  • 1 dl
    cashewpähkinöitä
  • 3
    paahtoleipäviipaletta
  • 1.5 rkl
    oliiviöljyä
  • 1 ripaus
    rouhittua mustapippuria
  • 1 ripaus
    suolaa
  • Caesarkastike
  • 1
    kananmuna
  • 1 rkl
    dijonsinappia
  • 2.5
    anjovisfileetä
  • 1 dl
    oliiviöljyä
  • 4 rkl
    parmesaanijuustoraastetta
  • 1
    valkosipulinkynsi
  • 1 rkl
    sitruunamehua
 

Ohjeet

Valmista kastike. Lisää korkealaitaiseen kulhoon muna, sinappi, anjovisfileet ja öljy. Paina sauvasekoitin kulhon pohjalle ja käynnistä. Nosta hiljalleen ylöspäin ja sammuta, kunnes majoneesi on muodostunut. Sekoita joukkoon parmesaaniraaste. Mausta raastetulla valkosipulinkynnellä ja sitruunamehulla. Pilko kaali. Rouhi pähkinät karkeaksi. Leikkaa paahtoleivät pieniksi kuutioiksi. Kuumenna öljy pannulla ja paahda leipäkuutiot kullanruskeiksi. Sekoita salaatin ainekset, mausta kevyesti ja valuta kastike joukkoon. Nostele ainekset sekaisin.