Värikäs pesto-kanakeitto
Tykkäämiset
3 0
Osuvuus
75%


Lisätiedot

Siipikarjaa
Lihaa


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_marraskuun_reseptit, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää valkosipulia, omenaton, munaton, maidoton, laktoositon, gluteeniton, pääruoka, keitto, kalaa

Värikäs pesto-kanakeitto

4 annosta

 

Kasvikset uppoavat krantummallekin ruokailijalle, kun leikkaat ne ohuiksi kasvisspageteiksi kuorimaveitsellä.

Lisää

Ainesosat

  • 1 kpl
    kesäkurpitsa
  • 1 kpl
    punainen paprika
  • 1 kpl
    porkkana
  • 2 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 500 g
    paseerattua tomaattia
  • 1 kpl
    kanaliemikuutio (gluteenitonta)
  • 300 g
    broilerinfileesuikaleita
  • 2 rkl
    vihreää pestoa
  • 1 dl
    maissia
  • 5 dl
    vettä
 

Ohjeet

Pese kesäkurpitsa ja leikkaa se kuorimaveitsellä ohuiksi suikaleiksi. Pese ja halkaise paprika. Poista kanta, siemenet ja valkoiset osat. Leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kuori porkkana ja leikkaa se kuorimaveitsellä ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Mittaa kattilaan paseerattu tomaatti ja vesi. Kiehauta. Lisää kanaliemikuutio, broilerinfileesuikaleet, kasvikset ja valkosipulit. Mausta pestolla. Kypsennä keskilämmöllä poristen 10 minuuttia. Lisää maissi keittoon. Tarjoile keitto esimerkiksi tuoreen leivän kera.