Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
28
23
Osuvuus
96%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, keskitaso, keittämällä, keitto, laktoositon, maidoton, vähälaktoosinen, liha, kevyt, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta
Ainesosat
-
400 gnaudan (vähärasvaista) jauhelihaa
-
300 gparsakaalia
-
1kanelitanko
-
1sipuli
-
2 lvettä
-
2valkosipulin kynttä
-
2tuoretta inkivääriä
-
3lihaliemikuutiota
-
200 gpitkiä vihreitä pakastepapuja
-
200 gnuudeleita
-
0.5 dlsoijakastiketta
-
0.5 dllimetin mehua
- Tarjoiluun:
-
0korianteria ja pavun ituja halutessasi
-
0hienonnettuja ja siemenettömiä punaisia chilejä
Ohjeet
Kiehauta vesi suuressa kattilassa. Lisää liemikuutiot, valkosipuli ja kanelitanko. Kuori ja raasta inkivääri joukkoon. Keitä 5 minuuttia. Paista jauheliha paistinpannulla. Kuori ja hienonna sipuli joukkoon ruskistuksen loppuvaiheessa. Leikkaa parsakaali nupuiksi. Lisää keittoon parsakaali, pakastepavut, soijakastike ja limetin mehu. Lisää nuudelit hieman paloiteltuina. Keitä 5 minuuttia. Annostele kulhoihin ensin keittoa, päälle jauheliha-sipuliseosta. Tarjoa lisäkkeiden kera.
© SOK viestintä ja julkaisut