Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
0 ripaussuolaa ja rouhittua valkopippuria
-
300 gpennepastaa
-
300 glohta
-
1 pussi(200 g) pakasteparsakaalia
-
1 rklmargariinia
-
1punainen paprika
-
2.5vartta kevätsipulia
- Avokadokastike
-
0muutama tippa tabascoa
-
1pieni avokado
-
1ruukku persiljaa
-
2 rklvettä
-
3 rkloliiviöljyä
-
4 rklsitruunamehua
-
0.8 tlsuolaa
Ohjeet
Valmista ensin avokadokastike. Halkaise avokado, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha teholeikkurin kulhoon. Lisää muut ainekset ja aja tasaiseksi sosemaiseksi kastikkeeksi. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna jäiset parsakaalit kuumassa pastavedessä juuri ennen pastan valuttamista. Lisää kastike lämpimän pastan ja parsakaalien joukkoon. Sekoita kevyesti. Poista lohesta ruodot ja nahka. Leikkaa pieniksi annoskuutioiksi. Paista lohikuutiot margariinissa käännellen. Mausta suolalla ja rouhitulla valkopippurilla. Halkaise paprika. Poista kanta ja siemenet ja leikkaa pieniksi paloiksi. Lisää paprikat ja hienonnetut kevätsipulit pannulle lohipalojen joukkoon. Lisää pastan joukkoon lohet, paprikat ja kevätsipulit. Annostele lämmin pasta lautasille.
© SOK Viestintä ja julkaisut 0411