Vihreä lohipasta
Tykkäämiset
7 6
Osuvuus
88%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keittämällä, pannulla, tulinen, kalaa, pasta, keskitaso, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Vihreä lohipasta

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0 ripaus
    suolaa ja rouhittua valkopippuria
  • 300 g
    pennepastaa
  • 300 g
    lohta
  • 1 pussi
    (200 g) pakasteparsakaalia
  • 1 rkl
    margariinia
  • 1
    punainen paprika
  • 2.5
    vartta kevätsipulia
  • Avokadokastike
  • 0
    muutama tippa tabascoa
  • 1
    pieni avokado
  • 1
    ruukku persiljaa
  • 2 rkl
    vettä
  • 3 rkl
    oliiviöljyä
  • 4 rkl
    sitruunamehua
  • 0.8 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Valmista ensin avokadokastike. Halkaise avokado, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha teholeikkurin kulhoon. Lisää muut ainekset ja aja tasaiseksi sosemaiseksi kastikkeeksi. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna jäiset parsakaalit kuumassa pastavedessä juuri ennen pastan valuttamista. Lisää kastike lämpimän pastan ja parsakaalien joukkoon. Sekoita kevyesti. Poista lohesta ruodot ja nahka. Leikkaa pieniksi annoskuutioiksi. Paista lohikuutiot margariinissa käännellen. Mausta suolalla ja rouhitulla valkopippurilla. Halkaise paprika. Poista kanta ja siemenet ja leikkaa pieniksi paloiksi. Lisää paprikat ja hienonnetut kevätsipulit pannulle lohipalojen joukkoon. Lisää pastan joukkoon lohet, paprikat ja kevätsipulit. Annostele lämmin pasta lautasille.