Vihreitä kasviksia hapanimeläkastikkeessa
Tykkäämiset
0 1
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, pannulla, kasvisruoka, kevyt, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää soijaa

Vihreitä kasviksia hapanimeläkastikkeessa

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 1
    pieni parsakaali
  • 1
    sellerinvarsi
  • 2 dl
    vihreitä papuja
  • 1
    pieni purjo
  • 1
    vihreä paprika
  • 1
    pieni kesäkurpitsa
  • 5.5
    vartta kevätsipulia tai nippu ruohosipulia
  • 0
    öljyä paistamiseen
  • Hapanimeläkastike
  • 1.5 dl
    ananasmehua
  • 1 rkl
    valkoviinietikkaa
  • 1 rkl
    fariinisokeria
  • 1 rkl
    soijaa
  • 2.5
    valkosipulinkynttä
  • 0.8 rkl
    maissitärkkelysjauhoja
  • 0
    (1 dl paahdettuja auringonkukansiemeniä)
 

Ohjeet

Pese ja paloittele kasvikset sopivan kokoisiksi annospaloiksi ja sekoita maissijauho pieneen määrään vettä. Kuumenna vokkipannu ja lisää öljy. Kun öljy on kuumaa lisää parsakaali ja selleripalat sekä pavut. Sekoita parin minuutin ajan ja lisää loput kasviksista. Kääntele kasviksia hetken ajan. KastikeKaada kastikeaineet pannulle lukuun ottamatta maissijauhoseosta. Lisää maissijauhot lopuksi pannulle ohuena nauhana koko ajan ruokaa sekoittaen. Anna ruoan kiehahtaa ja koristele halutessasi auringonkukansiemenillä.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA