Voileipäkakku kalatäytteellä
Tykkäämiset
5 1
Osuvuus
88%


Muut luokittelutiedot

välipala, kalaa, keskitaso, munaton, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta, sisältää laktoosia

Voileipäkakku kalatäytteellä

20:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 75 g
    kirjolohen mätiä
  • 5 rkl
    persiljasilppua
  • 3 dl
    juustoraastetta
  • 4 rkl
    tillisilppua
  • 500 g
    Crème Bonjour Ruohosipulia
  • 1 dl
    Becel majoneesia
  • 1 kpl
    vaaleaa vuokaleipää
  • 1 tl
    piparjuuritahnaa
  • 200 g
    Crème Bonjour Maustamatonta
  • 200 g
    kylmäsavustettua kirjolohta
  • 1 kpl
    tummaa vuokaleipää
  • 1 rkl
    sitruunanmehua
  • 1 rkl
    sitruunanmehua
  • 1 dl
    Becel majoneesia
 

Ohjeet

Leikkaa vuokaleipien reunat suoriksi ja leikkaa ne pitkittäissuunnassa noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Kostuta leipäviipaleet laimennetulla sitruunamehulla tai kalaliemellä. Valmista täyte 1 sekoittamalla kaikki muut ainekset majoneesiin. Lisää viimeiseksi mäti, jotta sen rakenne ei rikkoontuisi. Notkista tuorejuusto puuhaarukalla ja lisää siihen paloiteltu savukala. Mausta sitruunamehulla ja hienonnetulla tillillä. Kokoa voileipäkakkuun vuorotellen tummaa ja vaalea leipää sekä molempia täytteitä. Peitä kakku kelmulla ja anna vetäytyä painon alla kylmässä muutamia tunteja. Levitä majoneesi kakun reunoille ja koristele reunat juustoraastepersilja -seoksella. Kakun päälle voit laittaa koristeeksi esimerkiksi mätiä, katkarapuja, tummia viinirypäleitä ja tilliä.