Voileipäkakku
Tykkäämiset
1 0
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, suolainen, sisältää lihaa, sisältää sikaa, sisältää gluteenia, Pohjoismaat, sisältää viljaa, sisältää maitoa, suklaaton, sokeriton, pähkinätön, omenaton, munaton, gluteeniton, pääruoka, suolaiset leivonaiset, leivonnaiset

Voileipäkakku

10 annosta

Lisää

Ainesosat

  • Pohja
  • 15
    isoa grahampaahtoleipäviipaletta
  • Kostutukseen
  • 1 dl
    Valio kevytmaitoa
  • Täyte
  • 300 g
    palvikinkkua
  • 3
    maustekurkkua
  • 1 prk
    Valio Viola® kevyt ruohosipuli tuorejuustoa
  • 1
    paprika
  • 1 dl
    persiljaa
  • Päälle
  • 1 prk
    Valio Viola® kevyt ruohosipuli tuorejuustoa
  • 50 g
    ohuen ohuita kylmäsavukinkkuviipaleita
  • 1 pussia
    Valio mozzarellapalloja
  • 1 rasia
    kirsikkatomaatteja
  • oliiveja
  • persiljaa
 

Ohjeet

Aloita voileipäkakun valmistaminen täytteestä. Hienonna monitoimikoneella liha ja maustekurkku. Lisää puolet tuorejuustosta. Anna sekoittua.

Leikkaa paprika hyvin pieniksi kuutioiksi. Sekoita puolet paprikasta ja hienonnettu persilja loppuun tuorejuustoon.

Tee kahdesta osittain päällekkäin asetetusta leivinpaperista alusta (55 x 45 cm).

Kostuta pullasudilla voileipäkakkuun tulevat leipäviipaleet. Levitä kolme leipäviipaletta vierekkäin.

Levitä 1/3 lihatäytteestä ja jäljellä olevat paprikakuutiot levylle. Levitä seuraavaan väliin lihatäytettä, kolmanteen väliin juustotäyte ja neljänteen väliin loppu lihatäyte.

Kiedo voileipäkakku papereiden sisään tiukaksi paketiksi ja laita muovipussiin. Anna voileipäkakun vetäytyä yön yli jääkaapissa.

Tasoita reunat tarvittaessa. Levitä tuorejuusto voileipäkakun pintaan ja reunoille.

Koristele voileipäkakku ja tarjoa kahvipyödän pikkusuolaisena tai osana noutopöytää!