Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
0pieni pala raastettua inkivääriä
-
300 gparsakaalia
-
1 rklöljyä
-
1valkosipulinkynsi
-
1appelsiini
-
2porkkanaa
-
2 dlpunaisia linssejä
-
2punajuurta
-
11basilikan lehteä
-
4 dlkasvislientä
-
50 gcashewpähkinöitä
- Kastike:
-
0suolaa ja rouhittua mustapippuria
-
1appelsiinin mehu
-
1 rklhunajaa
-
2 rklrypsiöljyä
Ohjeet
Pese punajuuret ja keitä kypsiksi. Kuori ja leikkaa porkkanat pieniksi paloiksi. Kuumenna kasarissa öljy ja lisää pannulle murskattu valkosipulinkynsi, inkivääri ja porkkanat. Anna kuumentua. Lisää pannulle linssit ja kääntele, kunnes linssit ovat läpikuultavia. Lisää pannulle liemi ja sekoita. Anna linssien kypsyä noin 10 minuuttia kannen alla. Kaada linssit jäähtymään. Kuori appelsiini kalvottomaksi ja paloittele. Paloittele parsakaali ja keitä ne nopeasti. Sekoita appelsiinit, parsakaalit ja basilika linssien joukkoon. Paahda pähkinät kuivalla, kuumalla pannulla. Sekoita kastikkeen ainekset. Kuori ja lohko punajuuret. Asettele lautasille linssiseosta, punajuurilohkoja ja valuta päälle kastiketta. Ripottele pinnalle rouhittuja pähkinöitä.
© SOK viestintä ja julkaisut