Vuohenjuusto-punajuurivuoka
Tykkäämiset
9 8
Osuvuus
88%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, uunissa, gluteeniton, munaton, kasvisruoka, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää laktoosia

Vuohenjuusto-punajuurivuoka

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 300 g
    pehmeää vuohenjuustoa
  • 1 kg
    punajuuria
  • 1 tl
    kuivattua minttua
  • 1 tl
    rakuunaa
  • 1 pussi
    (à 70 g) saksanpähkinöitä
  • 1
    punasipuli
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 3 rkl
    hunajaa
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Keitä punajuuret kypsiksi. Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Sekoita keskenään öljy, mausteet ja hunaja. Rouhi joukkoon saksanpähkinät. Kaada seos punajuuriviipaleiden joukkoon. Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi. Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi. Lado uunivuokaan vuorotellen punajuuri-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros. Kypsennä uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA