Vuohenjuusto-sipulikeitto
Tykkäämiset
7 3
Osuvuus
89%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keittämällä, tulinen, kasvisruoka, keitto, edullinen, munaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää laktoosia

Vuohenjuusto-sipulikeitto

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 0 ripaus
    rouhittua mustapippuria
  • 1
    valkosipulinkynsi
  • 1 rkl
    öljyä
  • 1 tl
    sokeria
  • 1 dl
    kuivaa valkoviiniä
  • 1
    laakerinlehti
  • 1 tl
    timjamia
  • 3 rkl
    vehnäjauhoja
  • 600 g
    sipulia
  • 4
    reilua maalaisleipäviipaletta
  • 1.5 l
    lihalientä
  • 100 g
    vuohenmaitojuustoa
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuori ja viipaloi sipulit. Kuullota sipuleita öljyssä isossa kattilassa muutama minuutti. Ripottele joukkoon sokeri ja jatka kypsentämistä noin 20 minuuttia niin, että sipulit saavat hieman väriä. Lisää jauhot ja kääntele aineksia muutama minuutti. Lisää joukkoon lihaliemi, viini, laakerinlehti ja timjami. Anna keiton hautua 30 minuuttia välillä sekoittaen. Nosta laakerinlehti pois keitosta ja mausta suolalla ja pippurilla. Nosta leipäviipaleiden päälle viipaloitu vuohenjuusto. Anna leipien gratinoitua muutama minuutti kuumien grillivastusten alla uunissa. Jaa keitto soppakulhoihin ja pane leivät tarjolle keiton pinnalle.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA