Vuohenjuustolla täytetyt jauheliha-punajuuripihvit
Tykkäämiset
3 4
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pannulla, liha, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää sikaa, sisältää lihaa, sisältää laktoosia

Vuohenjuustolla täytetyt jauheliha-punajuuripihvit

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    mustapippuria myllystä
  • 400 g
    sika-nautajauhelihaa
  • 1 dl
    korppujauhoja
  • 1
    muna
  • 1 dl
    silputtuja tuoreita yrttejä (rosmariinia, timjamia)
  • 2 dl
    ruokakermaa
  • 4
    pientä keitettyä punajuurta tai valutettua säilykepunajuurta
  • 1 tl
    yrttisuolaa
  • Täyte:
  • 150 g
    vuohenjuustoa (esim. Chèvre)
  • Paistamiseen:
  • 0
    öljyä tai margariinia
 

Ohjeet

Mittaa kulhoon korppujauhot ja kerma, jätä turpoamaan. Raasta kuoritut punajuuret ohuella terällä. Lisää raaste, jauheliha, muna ja mausteet korppujauheseokseen. Sekoita taikina notkeaksi. Muotoile taikinasta 8 tasakokoista pihviä ja pane jokaiselle pihville sentin paksuinen vuohenjuustokiekko. Nostele reunat päälle ja taputtele uudelleen pihviksi. Paista pannussa kuumennetussa rasvassa molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Tarjoa pihvien kanssa bataatti-perunasosetta