Vuohenjuustosalaatti
Tykkäämiset
2 1
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

salaatti, kasvisruoka, munaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää laktoosia

Vuohenjuustosalaatti

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • kurkkua
  • purjoa (30 g)
  • 75 g
    kypsyttämätöntä vuohenmaitojuustoa
  • 1 rkl
    tuoretta hienonnettua rakuunaa
  • 1 l
    vettä
  • 2 dl
    Torino Kaura pastaa
  • 0.2 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 0.2
    paprikaa
  • 0.8 rkl
    valkoista balsamiviinietikkaa
  • 0.5 ruukku
    lehtisalaattia
  • 0.5 dl
    oliiveja
  • 1.5 rkl
    Keiju Auringonkukkaöljyä
  • 1
    valkosipulin kynsi murskattuna
  • 1
    tomaatti
  • 0.2 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Lisää kiehuvaan veteen suola ja pasta. Sekoita kerran kiehumisen alkuvaiheessa. Keitä noin 8 minuuttia. Kaada kypsä pasta siivilään, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin.

Lisää pastan sekaan rakuuna, viinietikka, valkosipuli, suola ja pippuri.

Suikaloi salaatti tarjoiluvadille tai kahdelle annoslautaselle. Levitä päälle maustettu pasta.

Lohko tomaatti, suikaloi kurkku ja paprika, leikkaa purjo renkaiksi ja viipaloi juusto.

Kokoa ainekset pastapedille kerroksittain tai omiksi ryhmiksi. Valuta päälle auringonkukkaöljy.