Yrtti-pippurikalkkuna
Tykkäämiset
7 8
Osuvuus
88%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kana, keskitaso, munaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää sikaa, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää laktoosia

Yrtti-pippurikalkkuna

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 6 kpl
    kalkkunapihviä
  • 0.1 dl
    korppujauhoja
  • 1 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 1 tl
    pippurisekoitusta
  • 1 dl
    siideriä
  • 3 tl
    yrttimaustesekoitusta
  • 100 g
    ilmakuivattua kinkkua
  • 2.5 dl
    Crème Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusientä
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Lämmitä uuni 225 °C:n lämpötilaan. Ruskista suolalla ja pippurilla maustetut kalkkunafileepihvit Culinessessa paistinpannussa. Siirrä pihvit matalaan uunivuokaan ja ripottele yrttisekoitus päälle. Kääräise kinkkuviipaleet kalkkunapihvien ympärille. Sekoita Creme Bonjour Cuisine ja siideri. Valuta seos vuokaan, ripottele korppujauhot kastikkeen päälle. Kuorruta ja kypsennä 225 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia. Tarjoa kasvisten ja riisin tai pastan kanssa.