Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0,00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
16
9
Osuvuus
92%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, keskitaso, uunissa, kalaa, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä
Ainesosat
-
0valkopippuria
-
400 gpakasteseitiä paloina
-
0suolaa
- Päälle
-
1kananmuna
-
2 dlkevyt kermaa
-
0.8 dlkorppujauhoja
-
1.5 dlmantelilastuja
-
1 tlsuolaa
- Väliin
-
0.5 dlsilputtua tuoretta sitruunamelissaa
-
0.5 dlsilputtua tuoretta basilikaa
Ohjeet
Ripottele sulille kalapaloille suolaa ja valkopippuria ja pane palat reunallisen voidellun uunivuoan pohjalle. Sekoita keskenään loput aineet, mutta säästä ½ dl mantelilastuista päällysteen päälle. Yhdistä yrttisilppu ja levitä se kalapalojen päälle. Jaa mantelipäällyste yrttisilpun päälle ja ripottele pinnalle vielä loput mantelilastut. Paista vuokaa 200 asteessa noin ½ tunnin ajan.
© SOK viestintä ja julkaisut