Ennen tilauksen lähettämistä sinun tulee valita päivämäärä ja aikaikkuna, jolloin halut vastaanottaa tai noutaa tilauksesi. Valinta tehdään klikkaamalla haluttua aikaikkunaa. Järjestelmä tarjoaa automaattisesti ensimmäistä vapaana olevaa aikaa. Valittu aika on vihreällä pohjalla.

Toimitusmaksu määräytyy valitun kaupan, päivämäärän ja toimitusajan perusteella. Kunkin aikaikkunan toimitusmaksun suuruudeen näet ruudussa olevasta hinnasta ja se sisältää myös mahdollisen samanpäivän “pikatoimituslisän”. Lisäksi toimitushinta voi olla edullisempi asiakasomistajille. Sinulle esitetään asiakasomistajahinta, mikäli noutoikkunoiden alapuolella lukee “Olen asiakasomistaja.” Asiakasomistajuus vaatii kirjautumisen S-tunnuksella, johon on liitetty asiakasomistajatieto tekemällä kertaalleen vahva tunnistautuminen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Huomioithan, että asioidessasi yritysasiakkaana et ole oikeutettu asiakasomistajaetuihin.

Voit valita toimitus- tai noutoajan maksutavasta riippuen maksimissaan kuukauden päähän tilaushetkestä. Selaa aikaikkunoita nuolipainikkeilla.

Huom! Mikäli kaupan mahdollistama ainoa maksutapa on verkkomaksu, niin tilauksen voi tehdä maksimissaan viikon päähän.  Uudet tilausikkunat aukeavat aina seitsemän päivää aikaisemmin aamuyöllä, mikäli teet tilauksia webissä tai iOs -laitteella. Androidsovelluksella tilausikkunat avautuvat aina tasan 7 päivää etukäteen valitun aikaikkunan alkaessa. 

Huomaathan, että osa aikaikkunoista saattaa olla täynnä, jolloin niihin ei voi enää tehdä enempää tilauksia.

Jos sinulla on alennukseen oikeuttava koodi tiedossasi, voit myös syöttää sen tässä vaiheessa tilausta. Voit myös kirjoittaa viestejä tilauksen kerääjälle tai kuljettajalle. Esimerkiksi kuljettajalle on tärkeää kertoa mahdollinen ovikoodi, jotta hän pääsee tuomaan tilauksesi.