Tarkasta vapaat toimitusajat 

 

Suosittelemme tarkistamaan, onko haluttu toimitusaika vapaana ennen ostoslistan kasaamista. 

Klikkaa “Tilaukset”  painikkeesta. Mikäli et ole aikaisemmin syöttänyt yhteystietojasi, kirjoita ne tässä vaiheessa.

Sinulle avautuu näkymä mahdollisista toimitusajoista. Klikkaamalla toimitusaikaa, voit varata sen itsellesi tunniksi. Huomaathan, että mikäli valitsemasi aikaikkunan tilausaika sulkeutuu tämän tunnin sisällä, varaus raukeaa. 

 

 

Kirjautuneena käyttäjänä voit myös tehdä tilauksen yhdellä tuotteella (esim. banaanilla) ja muokata tilausta myöhemmin. Näin varmistat, että haluamasi toimitusaika on varattu juuri sinulle, vaikka et kerkeisikään tekemään kaikkia ostoksia yhdellä kertaa. 

Tilausta voi muokata aina siihen asti, kunnes se otetaan keräilyyn. Keräily tapahtuu tilausten toimituspäivänä ja alkaa aikaisin aamusta n. klo 6:00. Tilauksen muokkaamisesta voit lukea lisää täältä.

Uusien toimitusikkunoiden avautuminen

Toimipaikoissa, jossa maksutapana on verkkomaksu, tilauksia on mahdollista tehdä tilauspäivästä seisemän vuorokautta eteenpäin, sillä pankki pystyy pitämään katevarauksen vain rajallisen ajan. Toimipaikkoihin, joissa maksuvaihtoehtona on myös maksu toimituksen yhteydessä, tilauksen voi tehdä pidemmälle.
 
Uudet tilausikkunat aukeavat järjestelmään aina kuluvasta päivästä seitsemän päivää aikaisemmin aamuyöllä klo 3, mikäli teet tilauksia webissä tai iOs -laitteella. Android-sovelluksella tilausikkunat avautuvat aina sen aikaikkunan kellonlyömällä, kun tilauksen toimitukseen on tasan 7 vuorokautta.
 
Myymälät voivat myös itse sulkea osan aikaikkunoista ja avata ne lähemäpänä toimitusta kun keräilyn resurssit ovat paremmin tiedossa. Tällöin järjestelmä näyttää, että ikkunat ovat täysiä. Myymälät avaavat ikkunoita lisää jatkuvasti keräilijätilanteen mukaan